www.plusestenvous.be

Opleidingen

Wij werken opleidings- en trainingprojecten uit op maat, maar bieden tegelijk ook een aantal vaste programma's aan.

"Mindfulness op het werk: doen of zijn? (in-company)"

Ervaringsgericht opleidingstraject: mindfulness oefenen met het oog op stressbeheersing, meer balans en groter welzijn, specifiek in werksituaties. Voor professionals die nu actie willen nemen om steviger in leven en werk te staan.

Voor wie? Professionals (in-company)     Aantal dagen: 5 sessies van 1/2 dag, optioneel 1 x persoonlijk gesprek van 1,5 uur    

» Meer informatie, opleidingsdata en inschrijven

"Engagement op het werk (voor leidinggevenden) (in-company)"

Ervaringsgericht opleidingstraject voor leidinggevenden: dynamiek van werkmotivatie, betrokkenheid en engagement onderzoeken en methoden leren toepassen om meer balans en welzijn op het werk te verkrijgen. Voor leidinggevenden die willen bijdragen tot gelukkiger en meer gemotiveerde medewerkers.

Voor wie? Leidinggevenden (in-company)     Aantal dagen: 2 sessies van 1/2 dag, gevolgd door 3 x persoonlijk gesprek van 1,5 uur    

» Meer informatie, opleidingsdata en inschrijven

"Verbindend leiderschap: engagement maakt het verschil (in-company)"

Uniek leertraject, met een combinatie van leervormen: groepstraining (2,5 dag), 180° feedback assessment en persoonlijke coaching (3 sessies van 1,5u). Begeleid door ervaren trainers/coaches. Over hoe leiders échte verbinding kunnen maken tussen doelen, middelen én mensen.

Voor wie? Managers en leiders     Aantal dagen: 2,5 dagen, plus 3 x 1,5 uur    

» Meer informatie, opleidingsdata en inschrijven

Kalender


Ons aanbod en onze kalender voor open programma's is ook steeds te vinden op www.bedrijfsopleidingen.be, in de Opleidingskrant, in het maandelijkse vakblad HR-Magazine en op de website www.hrmagazine.be, op www.jobat.be en wordt regelmatig via andere media bekendgemaakt.

Feedback van deelnemers


"Het is niet voldoende te weten hoe het moet, je moet het als HR business partner kunnen overbrengen. Ervaren worden als echte partner in business - daar gaat het om. Ik heb geleerd dat ik moet starten vanuit een ander denkpatroon. Het is niet HR én daarnaast de business. Het is HR én de business samen: we zijn één wereld. Als je zo denkt en werkt, verandert de communicatie, de relatie, en dus het resultaat."
Opleiding HR business partnership

 


©Copyright - PLUS EST EN VOUS - 2018